Bookingsvoorwaarden

Reservatievoorschot

Om uw boeking te kunnen bevestigen, dient u binnen de 7 kalenderdagen volgend op onze voorlopige bevestiging een reservatievoorschot te voldoen ten bedrage van 50% op het totaalbedrag via overschrijving.

Van zodra wij het reservatievoorschot hebben ontvangen, geldt uw boeking als ingepland en gereserveerd. U krijgt hiervan een bevestiging van ons per e-mail.

Restbedrag en andere kosten

Het restbedrag voor uw verblijf dient u ten laatste 30 dagen voor aankomst te voldoen via overschrijving.
Van zodra wij het restbedrag hebben ontvangen, geldt uw boeking als definitief.
Indien het restbedrag niet voldaan wordt voor de opgegeven datum, vervalt uw reservatie automatisch. In dit geval ontvangt u geen terugbetaling van het reservatievoorschot. Eventuele extra kosten voor bijkomende services zoals lunch -of avondmaaltijden en dranken, airco, extra wassen of strijken zijn niet inbegrepen in de kamerprijs en worden cash afgerekend op het einde van uw verblijf.

Annulering

Elke annulering dient ons schriftelijk per mail te worden meegedeeld.
U ontvangt van ons, eveneens per e-mail, een bevestiging van uw annulering.
In geval van annulering gelden volgende voorwaarden:

Tot 2 maand voor aankomst kan u volledig kosteloos annuleren;

Tot 30 dagen voor aankomst ontvangt u geen terugbetaling meer van het reservatievoorschot en ontvangt u wel het restbedrag terug indien dit reeds betaald werd;

Vanaf 29 dagen tot 15 dagen voor aankomst ontvangt u geen terugbetaling van het reservatievoorschot meer en ontvangt u 50% terug van het restbedrag;

Minder dan 15 dagen voor aankomst ontvangt u geen terugbetaling van het reservatievoorschot meer en ontvangt u geen terugbetaling van het restbedrag.

In geval van annulering ter plaatse of vervroegd vertrek ontvangt u geen enkele terugbetaling. In geval van annulering gelden bovenstaande voorwaarden, ongeacht de reden voor de annulering. Wij raden u aan te zorgen voor een betrouwbare reis- en/of annuleringsverzekering.

Aankomst en vertrek

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15 uur op de dag van aankomst en moeten ten laatste worden verlaten om 11 uur op de dag van vertrek.
Inchecken kan t.e.m. 22u. Andere tijdsregelingen zijn mogelijk (indien beschikbaar) maar dienen op voorhand te worden aangevraagd en bevestigd door ons.

Kosten ter plaatse

Eventuele kosten voor maaltijden en drank dienen op het einde van uw verblijf cash te worden afgerekend. Wij behouden het recht om de prijzen voor maaltijden en drank op bepaalde tijdstippen aan te passen zonder voorafgaande verwittiging.
Het meebrengen van eigen drank of voedsel is NIET toegelaten.
De keuken mag en kan NIET gedeeld worden of door uzelf gebruikt worden, enkel de host zal koken.

Voorwaarden

Betaling met bankkaart of creditkaart is bij ons niet mogelijk, wij aanvaarden enkel cash betalingen.

B&B Rincón del Mundo kan niet verantwoordelijk gehouden of aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of verlies, direct of indirect, veroorzaakt tijdens het veblijf of gerelateerd aan het gebruik van de faciliteiten op het terrein. Uw verblijf is uitsluitend op eigen risico.

Door het betalen van het reservatievoorschot geeft u aan akkoord te gaan met onze voorwaarden en de hierboven vermelde bookingsvoorwaarden.

Covidgarantie
Omdat we onze gasten een zorgeloos en veilig verblijf willen aanbieden, geven wij devolgende covid garantie:

– Kleinschaligheid: wij bieden ruimte op de B&B voor maximaal 6-8 personen (ipv 10-12p).
– Veiligheid: wij voorzien naast o.a. handgels ook aparte tafels voor ontbijt en aparte ligstoelen per kamer, deze worden dagelijks ontsmet.
– Flexibiliteit: indien uw boeking niet kan doorgaan omwille van Covid-19, kan deze ten allen tijde kostenloos omgeboekt worden, onbeperkt in de tijd.
– Prijzen: onze openingspromoties (laagseizoen tarieven) zijn heel 2020 van toepassing

Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u een schitterende vakantie toe!

David & Katja

Licentie: Casa Rural Superior – Licentienr.: CR/MA/00774